...

Bernard Tatomir

Psihoterapie online

Psihoterapeut Bernard Tatomir vorbind în cadrul unui eveniment
0 %

Problem Solved

Empatie

Fiabilitate

Suport 24/7

Psihoterapie online

Cabinetul psihologic Bernard Tatomir oferă servicii de terapie online:

Motivele pentru care te poți adresa unei psihoterapii online sunt variate și din ce în ce mai argumentate. De aceea, indiferent de motivul pentru care consideri această formă de psihoterapie este cea care ți se potrivește cel mai bine în acest moment, te aștept în cabinetul online. Psihoterapia online se face prin intermediul videoconferintelor (ex. Whatsapp, Messenger, Skype).

Pentru desfășurarea ședințelor de terapie online este necesară:
• Conexiune bună la internet
• Webcam
•  Microfon
•  Spațiu în care te simți confortabil și sigur, unde nu fii întrerupt sau deranjat.

Persoanele care apelează la această modalitate fie sunt foarte ocupate, fie au dificultăți fizice și nu se pot deplasa la cabinetul de psihoterapie, fie locuiesc în alt oraș sau țară.

Se pare că există un interes foarte mare în rândul cercetătorilor pentru terapia online. Tot mai multe studii se axează pe acest subiect care nu este deloc nou în alte ţări cum ar fi Statele Unite sau Marea Britanie.

Acest interes se datorează în principal schimbărilor care au loc în tehnologie şi informaţie. Omul interacţionează din ce în ce mai mult cu tableta, telefonul sau calculatorul. Este obişnuit să prelucreze informaţia în alt mod decât în cel de acum două decenii de exemplu.

Din ce în ce mai mult, realitatea este mutată în mediul virtual. Acest lucru poate fi pozitiv deoarece scopul este să ne facă viaţa mai uşoară şi să avem acces la informaţie sau serviciu de oriunde de pe Glob. Iar calculatorul, tableta sau chiar programele pot chiar să vină cu un ajutor în plus în psihoterapie.

Contact

Contactează-mă

Pentru a programa o ședință,  folosiți una dintre modalitățile de contact de mai jos sau completați formularul și voi reveni la dumneavoastră cât mai curând posibil

Telefon

0727 058 770

Adresa cabinetului

Strada Buzești 24, Sector 1, București

Adresă de mail

Contact@psiholog-domiciliu.ro

Deschide conversația
Cum vă pot ajuta?
Bună ziua 👋
Cum vă pot ajuta?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.