...

Bernard Tatomir

Psiholog în cabinet

În sesiunile noastre de psihoterapie, folosim metode inovative pentru a te ajuta să înțelegi și să depășești provocările personale."

Psiholog în cabinet

Cabinetul de psihologie a fost conceput cu confortul pacientului în minte. Este un mediu în care ședințele de terapie se pot desfășura cu interferențe minime din exterior.

În cadrul aceestui cabinet de psihologie, clientul găsește un loc în care se poate exprima liber, fără a fi judecat și este acceptat necondiționat. Împreună învățăm să găsim în interior adevăratele răspunsuri la multe dintre întrebări. Soluțiile problemelor se află în fiecare dintre noi, iar terapeutul ajută la ghidarea spre găsirea acestora.

Pacienții noștri se bucură de o stare de bine îmbunătățită, găsind echilibrul emoțional prin tehnici de terapie eficace.
În ședințele de psihologie, creează un spațiu sigur pentru a te reîncărca emoțional și mental, sprijinind dezvoltarea ta personală.

Când să vii la cabinet?

de ce este amânată contactarea psihologului?

Orice persoană care consideră că există ceva în neregulă în interiorul său, că nu se mai simte confortabil în propria piele, că nu are interacțiunile sociale dorite sau se simte copleșită de problemele personale, poate apela cu încredere la terapie. Psihoterapeutul este persoana care îi oferă sprijin, înțelegere și ajutor în găsirea soluțiilor.

Stigmatul social stă de multe ori la baza motivelor pentru care contactarea unui psiholog este amânată sau chiar evitată complet. Problemele de natură psihologice trebuie tratate la fel ca și orice altă problemă fiziologică. La fel ca acestea, se înrăutățesc odată cu trecerea timpului. Netratarea fobiilor, anxietăților, depresiei sau a atacurilor de panică poate duce în scurt timp la pierderea încrederii de sine. Încrederea de sine se poate recăpăta cu ajutorul psihologului însă eficiența ședințelor și durata terapiei variază foarte mult.

Confidențialitatea datelor este un alt motiv frecvent pentru care unii oameni aleg să nu meargă la psiholog. Este important de știut că toate discuțiile din cadrul psihoterapiei au confidențialitatea garantată prin lege.

În momentul în care te-ai decis că dorești să faci o schimbare, primul pas spre rezolvarea situației a fost parcurs. Restul drumului îl vei parcurge alături de psiholog, ajungând să ai o stabilitate și un echilibru interior pentru a menține rezultatul pe termen nedeterminat.

Contactează-mă

Deschide conversația
Cum vă pot ajuta?
Bună ziua 👋
Cum vă pot ajuta?